Jackpots van één miljoen euro

Met het nieuwe Miljoenenspel heeft u elke week de meeste kansen op één miljoen. Elke week kans op de Jackpot van één miljoen en als hij niet valt groeit de Jackpot. Is de Jackpot 10 miljoen dan gaat hij er gegarandeerd uit. En als de Jackpot valt dan wordt hij opgesplitst in prijzen van één miljoen. Hoewel niet te zeggen is met hoeveel de Jackpot wekelijks zal stijgen, maar als dat een miljoen zou zijn dan wordt gemiddeld elke week iemand miljonair.

De Jackpot groeit elke week met prijzengeld geld dat niet wordt uitgekeerd met de reguliere prijzen. Als de Jackpot is gevallen staat de Jackpot een week weer op één miljoen. En als de Jackpot valt dan worden er net zoveel lotnummers getrokken als dat er miljoenen in de Jackpot zitten.
 

Jackpot feest

Het miljonairs Jackpot feest is elke zaterdag en de prijzen zijn geheel belastingvrij. Bij de trekking wordt eerst bepaald of de Jackpot valt. De notaris trekt drie ballen uit een bak met drie groen en drie blauwe ballen. Zijn de drie ballen van dezelfde kleur dan is de Jackpot gevallen en worden er net zoveel lotnummers uit de verkochte loten getrokken als er miljoenen in de pot zitten..

Naast de Jackpot en de Hoofdprijzen zijn er ook diverse kleinere prijzen. Heeft u twee of meer cijfers op rij goed dan heeft u al prijs.
 

Meespelen al vanaf 5 euro

Meespelen doe je al voor maar 5,- euro per keer en bovendien mag je het middelste nummer, jouw persoonlijke geluksnummer, zelf bepalen. Meespelen kan eenvoudig met IDeal en of creditcard. Ga je online meespelen dan krijg je je lotnummer per e-mail thuisgestuurd. Meespelen elke zaterdag tot 17:00. Gaat u automatisch meespelen dan krijgt u een gratis lot voor de eerste 4 trekkingen

Elk zaterdag om 21:30 is hier de Miljoenenspel uitslag te vinden.

(advertentie)


 
Het Miljoenenspel
(advertentie)
 
Miljoenenspel Lot
Miljoenenspel Lot Meespelen doe je al vanaf slechts 5 euro per trekking. Elke week kans op een van de Jackpot(s) van een miljoen.